Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Salassa International
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Omegor Vitality
Brand
500
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Omegor Vitality

Compoziţie
OMEGORTM VITALITY – cutie de 60 de capsule gelatinoase moi de 700 mg, conţinând 500 mg de ulei.
Fiecare capsulă conţine 210 mg de EPA şi 105 mg de DHA, reprezentând 42% respectiv 21% din conţinutul său şi 5 mg de vitamina E naturală.

OMEGORTM VITALITY este un extract ultra purificat şi concentrat de acizi graşi polinesaturaţi omega-3 cu lanţ lung EPA şi DHA, obţinut prin distilare moleculară multiplă. Acest proces se bazează pe o tehnologie avansată prin care obţin două rezultate importante:

- Concentraţie ridicată de ingrediente active ( EPA şi DHA);
- Niveluri excepţional de reduse de substanţe poluante, cum ar fi PCB, dioxinele şi metalele grele găsite de obicei în habitatul marin şi, ca o consecinţă, în grăsimea de peşte. Valorile tipice ale unor astfel de substanţe poluante în loturile de OMEGORTM VITALITY sunt dintre cele mai scăzute din lume: dioxinele nu depăşesc 0.5 părţi per trilion (<0.5picoqTEQ/kg), PCB nu depăşesc 0,045 părţi per milion (<0.045 mg/kg), iar valorile de plumb şi mercur sunt inferioare limitei detectabile (10 părţi per miliard=0,01 mg/kg).
OMEGORTM VITALITY este certificat cu 5 stele de IFOS (International Fish Oil Standards) de pe lângă Universitatea din Guelph, precum şi cu cel mai înalt scor pentru concentraţia, puritatea şi prospeţimea sa.
OMEGORTM VITALITY conţine tocoferol – Vitamina E naturală – care exercită o puternică acţiune antioxidantă.
OMEGORTM VITALITY permite, între altele, datorită concentraţiei sale ridicate de EPA şi DHA (min.63%), o asimilare adecvată utilizând doze mici. Formula sa specială, constituită, între altele, dintr-un un amestec de EPA şi DHA în raport 2:1 sub formă de gliceride naturale, pemite o absorbţie optimă la nivelul mucoasei intestinale.

Descriere ştiinţifică
Anumiţi acizi graşi sunt consideraţi esenţiali întrucât sunt necesari pentru funcţionarea normală a organismului nostru. Aceştia nu pot fi sintetizaţi de către organism, astfel că, este necesar un aport zilnic adecvat prin intermediul alimentaţiei. Astfel de acizi graşi esenţiali sunt precursorii unei serii de acizi graşi derivaţi, parte componentă a membranelor celulare şi precursorii unei familii de hormoni denumiţi „eicosanoide”, care influenţează multe procese la nivel celular.
Acidul alfa-linolenic (ALA), care se găseşte îndeosebi în nuci şi seminţe de in, este un acid esenţial primar din familia omega-3. La mamifere, convertirea sa în formele biologice active, acid eicosapentaenoic (EPA) şi acid docosahexaenoic (DHA) este un proces cu eficienţă scăzută: doar 1-5% din ALA se transformă în EPA şi 0.1-0.5% în DHA. Factori precum vârsta, stresul, oboseala fizică, poluarea, viruşii etc. scad şi mai mult eficacitatea unei astfel de conversii.
Numerose studii ştiinţifice au demonstrat că acizii graşi EPA şi DHA au un rol important pe mai multe niveluri:


-ajuta la reducerea riscului de arteriopatie coronariană şi de moarte subită în timpul sau după primul atac de cord;
- cresc colesterolul „bun” HDL; scad colesterolul „rău” LDL şi nivelul trigliceridelor;
- exercită o acţiune antiagregantă plachetară şi fluidizează sângele, contracarând formarea de trombii şi favorizând mai buna oxigenare a tuturor ţesuturilor;
- modulează sinteza endogenă de prostaglandine şi leucotriene având acţiune antiinflamatorie (de exemplu, în cazurile de poliartrita reumatoida şi psoriazis);
- sunt esenţiali pentru dezvoltarea normală a fătului şi se dovedesc utili în prevenirea depresiei post-partum;
- pot ameliora anumite forme de depresie gravă şi sunt eficienţi ca adjuvanţi în tratarea deficitului de atenţie (ADHD); pot încetini progresul malatiei Alzheimer;
- întăresc sistemul imunitar (s-au dovedit benefice în cazul bolii Crohn şi lupusului).
Din Gura in Gura